Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Vermoord uit wraak

J.D. Robb (auteur)
+1
Vermoord uit wraak
×
Vermoord uit wraak Vermoord uit wraak

Vermoord uit wraak

In de reeks:
Genre:
In het jaar 2058 krijgt de New Yorkse inspecteur Eve Dallas te maken met een technologisch zeer slimme moordenaar, die zijn moorden met cryptische raadsels aankondigt.
Titel
Vermoord uit wraak
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Vengeance in death
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2018 | Andere uitgaves
364 p.
Verschijningsdatum
03-12-2018
Aantekening
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts
ISBN
9789022587034 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 300 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Zesde, zelfstandig te lezen deel uit de omvangrijke futuristisch romantische 'Eve Dallas-serie’, onder pseudoniem geschreven door Nora Roberts. Aan het eind van het jaar 2058 krijgt de New Yorkse inspecteur Eve Dallas te maken met een moordenaar die zijn moorden van te voren met cryptische raadsels aankondigt. De eerste twee slachtoffers zijn al op een gruwelijke manier omgekomen als Eve er achter komt dat haar eigen echtgenoot Roarke de slachtoffers kent uit zijn niet zo fraaie verleden in Ierland. De moordenaar is een genie op technologisch gebied. Ook al heeft Eve de beschikking over bijzondere elektronische en digitale hoogstandjes, toch heeft ze er met haar team een hele kluif aan, om hem te slim af te zijn. Vlot geschreven verhaal met veel pittige dialoog. Veel aandacht voor het persoonlijke leven van Eve. De overige personages zijn matig uitgewerkt. Het motief voor wraak van de moordenaar is wat vergezocht. Desondanks een spannend actievol bouquetachtig verhaal.

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)