Boek
Nederlands

Vermoorde schoonheid

J.D. Robb (auteur)
+1
Vermoorde schoonheid
×
Vermoorde schoonheid Vermoorde schoonheid

Vermoorde schoonheid

In de reeks:
Genre:
Terwijl inspecteur Eve Dallas haar huwelijk met miljonair Roarke voorbereidt, wordt haar beste vriendin beschuldigd van moord.
Titel
Vermoorde schoonheid
Auteur
J.D. Robb
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Immortal in death
Oorspr. titel
Immortal in death
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, [2018]
316 p.
Aantekening
J.D. Robb is een pseudoniem van Nora Roberts
ISBN
9789022587003 (paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 19 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Terwijl inspecteur Eve Dallas midden in de voorbereidingen zit voor haar huwelijk met miljonair Roarke, wordt haar beste vriendin beschuldigd van moord op een beeldschoon model. Eve ontdekt dat een gevaarlijke drug die schoonheid en eeuwige jeugd belooft een levensgevaarlijke bijwerking heeft. Via de relaties van Roarke komt Eve achter de herkomst van de ingrediënten. Intussen wordt steeds duidelijker wat de oorzaak is van Eve’s nachtmerries en dat zij haar verleden onder ogen moet zien. Het verhaal is extra spannend omdat er maar weinig tijd is om de zaak op te lossen. Eve is een uitstekende speurder en door Roarkes contacten vindt ze allerlei aanknopingspunten die tot een oplossing in de zaak leiden. Het verhaal is spannend tot het einde, de privéproblemen van Eve geven het meer diepgang. Hoewel het verhaal speelt in de toekomst blijft politiewerk een combinatie van speurwerk, geluk en toevallige gebeurtenissen.

Over J.D. Robb

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Dev Librarian

Nora Roberts, geboren als Eleanor Marie Robertson (Silver Spring, Maryland, 10 oktober 1950) is een Amerikaanse romanschrijfster. Ze schreef meer dan tweehonderd romans, voornamelijk liefdesromans, waarvan wereldwijd 280 miljoen exemplaren zijn verkocht. Haar boeken zijn vertaald in meer dan dertig talen. Lifetime Television verfilmde een aantal van haar boeken — onder meer Midnight Bayou — onder de noemer Nora Roberts filmcollectie 2009.

Onder het pseudoniem J.D. Robb schreef ze ook 38 misdaadromans, de 'in Death' serie.

Bestseller 60

Bibliografie (selectie) onder pseudoniem J.D. Robb (thrillers)

Eve Dallas (boeken)