Daisy
Nederlands

Vrank en vrij : ongezouten meningen

Jean-Marie Dedecker (auteur), Walter De Meyere (verteller)
In dit boek worstelt Dedecker met politieke correctheid en de hypocrisie in en om de Wetstraat. Hij stelt openlijk de Klimaatkerk in vraag en richt zijn pijlen op de bobo's van de sport. Hij wil de tollenaars opnieuw de tempel uitjagen, klaagt de sale-en-leasebackoperaties en andere financiële vestzak-broekzakoperaties in de politiek aan en pleit consequent voor een flat tax.
Titel
Vrank en vrij : ongezouten meningen
Auteur
Jean-Marie Dedecker
Verteller
Walter De Meyere  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2016
1 cd
Speelduur
14:07
Oorspr. uitgever
Doorbraak
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Man
Plaatsingssuggestie
333.9 (SISO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Jean-Marie Dedecker

Jean-Marie Louis Dedecker (Nieuwpoort, 13 juni 1952) is een Belgisch politicus en voormalig judocoach. Van 1999 tot 2006 was hij lid van de VLD. Na een zeer kort lidmaatschap van de N-VA eind 2006, richtte hij begin 2007 Lijst Dedecker op, waarvoor hij tot 2014 in het parlement zetelde. Sindsdien heeft de partij enkel nog een lokale afdeling in Middelkerke, waar Dedecker in 2019 burgemeester werd. In datzelfde jaar werd hij als onafhankelijke op de N-VA-lijst opnieuw verkozen in het parlement.

Biografie

Zakencarrière

Aanvankelijk werkte Dedecker in een betonfabriek. In 1972 werd hij bankbediende bij de Bank Brussel Lambert. Hij bracht het uiteindelijk tot bankdirecteur en werd vervolgens zelfstandig verzekeringsmakelaar. Ook leidde hij een aantal horecazaken, stond hij aan het hoofd van een visrokerij en stichtte hij een reclame- en sponsoringsbureau. …Lees verder op Wikipedia

Suggesties