E-boek
Nederlands

Bekijk het maar!

Jeff Kinney (auteur), Hanneke Majoor (vertaler)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar hij zal altijd een sukkel blijven. Alleen moet iemand dat ook even uitleggen aan zijn vader. Die denkt namelijk nog steeds dat hij een echte vent van zijn zoon kan maken: goed in teamsport en stoere mannendingen, zoals kamperen. Bekijk het maar! denkt Bram en hij wordt reservedoelman in het voetbalelftal. Dan moet hij onverwacht keepen en verliest het te
Onderwerp
Opgroeien
Titel
Bekijk het maar!
Auteur
Jeff Kinney
Vertaler
Hanneke Majoor
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The last straw
Editie
13
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2015
1 digitaal bestand
ISBN
9789026135064
CloudLibrary
acugb8g9

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Jeff Kinney

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Dunaier

Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere de serie Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Biografie

Jeff Kinney doorliep zijn middelbareschoolopleiding in Forestville. Vanaf begin jaren negentig studeerde hij aan de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Vanaf dat moment wist hij dat hij schrijver wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online computerspellen. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn bekendste werk is Het leven van een loser.., een boekenserie die uit elf delen bestaat.

Bibliografie