Luisterboek
Nederlands

Bekijk het maar!

Jeff Kinney (auteur), Job Schuring (verteller)
+1
Bekijk het maar!
×
Bekijk het maar! Bekijk het maar!
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar hij zal altijd een sukkel blijven. Alleen moet iemand dat ook even uitleggen aan zijn vader. Die denkt namelijk nog steeds dat hij een echte vent van zijn zoon kan maken: goed in teamsport en stoere mannendingen, zoals kamperen. Bekijk het maar! denkt Bram en hij wordt reservedoelman in het voetbalelftal. Dan moet hij onverwacht keepen en verliest het te
Onderwerp
Opgroeien
Titel
Bekijk het maar!
Auteur
Jeff Kinney
Verteller
Job Schuring  (inlezer)
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The last straw
Uitgever
Amsterdam: Rubinstein, 2013
2 cd's
Speelduur
ca. 2 uur
ISBN
9789047614531

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Integrale weergave van het gelijknamige boek*, voorgelezen door kleinkunstenaar en tekstschrijver Job Schuring die met verve de rollen van Bram, diens ouders, broer en beste vriend Theo speelt. Bram Botermans vindt zichzelf echt perfect en is hij overtuigd van zijn kwaliteiten. Zijn vader wil een echte vent van hem maken, daarom moet Bram op een dag als keeper meedoen aan een voetbalwedstrijd. Zijn vader is onaangenaam verrast wanneer Bram rustend op het veld de tegenstander laat scoren. Zijn ouders zijn het zat en willen hem tot overmaat van ramp naar zomertrainingskamp sturen. Hilarisch verhaal, geschreven in eenvoudige stijl, vol droge humor die erg aanstekelijk is. Komisch zijn de vele situaties waarin Bram terecht komt. Zo verliest hij zijn onderbroek met insigne, wat vervolgens wordt omgeroepen via de omroepinstallatie. Ook dit derde luisterboek uit de serie 'Het leven van een loser'** zit weer boordevol geluidseffecten. Vanaf ca. 10 jaar.

Over Jeff Kinney

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Dunaier

Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere de serie Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Biografie

Jeff Kinney doorliep zijn middelbareschoolopleiding in Forestville. Vanaf begin jaren negentig studeerde hij aan de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Vanaf dat moment wist hij dat hij schrijver wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online computerspellen. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn bekendste werk is Het leven van een loser.., een boekenserie die uit elf delen bestaat.

Bibliografie