Boek
Nederlands

Jouw leven als loser

Jeff Kinney (auteur)
+1
Jouw leven als loser
×
Jouw leven als loser Jouw leven als loser

Jouw leven als loser

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Ken je Bram Botermans niet? Onder welke steen heb jij gelegen? In Nederland en Vlaanderen zijn al meer dan een miljoen exemplaren verkocht van de serie Het leven van een Loser. Hoog tijd dus dat je Bram ontmoet!

In Jouw leven als Loser van Jeff Kinney vind je niet alleen Bram Botermans terug, maar ook jezelf. Schrijf je eigen Bramverhaal en teken je eigen Loserstrip. Hou je avonturen bi
Onderwerp
Identiteit, Dagboeken
Titel
Jouw leven als loser
Auteur
Jeff Kinney
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The wimpy kid do-it-yourself
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2016 | Andere uitgaves
178 p. : ill.
ISBN
9789026137358 (paperback)
Plaatsingssuggestie
829.19 (SISO) Gevoelens - Gedrag (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 28 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Jeff Kinney

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Dunaier

Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere het boek Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Biografie

Jeff Kinney doorliep zijn middelbareschoolopleiding in Forestville. Vanaf begin jaren negentig studeerde hij aan de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Vanaf dat moment wist hij dat hij schrijver wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online computerspellen. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn bekendste werk is Het leven van een loser.., een boekenserie die uit elf delen bestaat.

Bibliografie