Boek
Nederlands

Jouw leven als loser

Jeff Kinney (auteur)
+1
Jouw leven als loser
×
Jouw leven als loser Jouw leven als loser

Jouw leven als loser

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Ken je Bram Botermans niet? onder welke steen heb jij gelegen? Hoog tijd
dat je hem ontmoet! In dit kleurrijke boek vind je niet alleen Bram terug, maar ook jezelf. schrijf je eigen Bramverhaal en teken je eigen loserstrip. Hou je avonturen bij zoals Bram dat doet, en maak lijstjes met je grootste blunders en je allerbeste grappen. ontwerp je eigen kasteel voor als je later rijk en beroemd be
Extra onderwerp
humor, Dagboeken, opgroeien
Titel
Jouw leven als loser
Auteur
Jeff Kinney
Taal
Nederlands
Editie
1 ed.
Uitgever
Baarn: De Fontein, 2011
288 p. : ill.
ISBN
9789026129568

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Jeff Kinney

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Dunaier

Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere de serie Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Biografie

Jeff Kinney doorliep zijn middelbareschoolopleiding in Forestville. Vanaf begin jaren negentig studeerde hij aan de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Vanaf dat moment wist hij dat hij schrijver wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online computerspellen. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn bekendste werk is Het leven van een loser.., een boekenserie die uit elf delen bestaat.

Bibliografie