E-boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Logboek van Theo Thorbecke

Jeff Kinney (auteur), Hanneke Majoor (vertaler)
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Logboek van Theo Thorbecke is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie Het leven van een allerbeste vriend. Voor fans van Het leven van een Loser.

Bram Botermans wordt
Titel
Logboek van Theo Thorbecke
Auteur
Jeff Kinney
Vertaler
Hanneke Majoor
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Diary of an awesome friendly kid
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2019
1 digitaal bestand
ISBN
9789026150128
CloudLibrary
acugc389

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Jeff Kinney

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Dunaier

Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere de serie Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Biografie

Jeff Kinney doorliep zijn middelbareschoolopleiding in Forestville. Vanaf begin jaren negentig studeerde hij aan de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Vanaf dat moment wist hij dat hij schrijver wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online computerspellen. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn bekendste werk is Het leven van een loser.., een boekenserie die uit elf delen bestaat.

Bibliografie