Dvd
Engels

Rabbits run : original movie

Jeff Siergey (regisseur), Kevin Manthei (componist)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Genre:
Bugs Bunny en zijn vriendin Lola Bunny beleven spannende avonturen in New York en Parijs wanneer zij in het bezit komen van een bijzonder parfum, dat de drager onzichtbaar maakt. Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Rabbits run : original movie
Regisseur
Jeff Siergey
Componist
Kevin Manthei
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, 2015
1 dvd-video
Oorspr. opname
2015
Speelduur
71 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Spaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
EAN
5051888209998

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een lang animatieavontuur (direct-naar-video) uit 2015, gebaseerd op The Looney Tunes Show (2011-2014), een nieuwe serie animatiefilmpjes met de bekende figuren. Taxichauffeur Bugs Bunny en zijn vriendin Lola Bunny zijn in het bezit gekomen van een bijzonder parfum, dat de drager onzichtbaar maakt. Maar er zijn ook boeven op zoek naar dit parfum, waardoor het tweetal spannende en hilarische avonturen beleeft in New York en Parijs. Ook andere bekende personages zijn van de partij, zoals Foghorn Leghorn, Daffy Duck, Marvin the Martian en Elmer Fudd. Renee Schonfeld (commonsensemedia.org) vindt de kwaliteit van deze nieuwe film niet te vergelijken met de originele serie, maar op zichzelf beschouwd noemt zij het een onderhoudende film met veel humor, een goed verhaal en veel actie. Zij geeft 3 sterren. De dvd bevat daarnaast drie korte afleveringen uit The Looney Tunes Show. Vanaf ca. 9 jaar.