Een rechercheur krijgt de opdracht een drugsnetwerk in Londen op te rollen en moet ondertussen zijn huwelijk voorbereiden.
Titel
In het volle zicht
Auteur
Jeffrey Archer
Vertaler
Joost van der Meer William Oostendorp
Verteller
Rian Koopman  (inlezer)
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Hidden in plain sight
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2022
1 cd
Speelduur
9:56
Oorspr. uitgever
HarperCollins
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een detectiveroman over rechercheur William Warwick, die de leiding krijgt over de afdeling Narcotica van de Londense politie. In zijn nieuwe rol moet hij het netwerk van de beruchte dealer Assem Rashidi oprollen. Tijdens het onderzoek krijgt William te maken met oude en nieuwe vijanden, waaronder Adrian Heath, die informant wordt. Ondertussen bereiden William en Beth hun huwelijk voor, maar bij het altaar wacht een onaangename verrassing. Om Rashidi in te rekenen moet William een list verzinnen die hij nooit ziet aankomen… In vlotte en prettig leesbare stijl geschreven. Jeffrey Archer (1940) is een internationaal bekende Britse schrijver, politicus, toneelschrijver en jeugdauteur. Hij schreef meer dan dertig boeken. Zijn werk werd in meer dan dertig landen uitgegeven.

Over Jeffrey Archer

Jeffrey Howard Archer, Baron Archer of Weston-super-Mare (Londen, 15 april 1940) is een Brits politicus en romanschrijver.

Carrière

Parlementslid

Archer zetelde in de Commons als parlementslid voor Louth van 1969 tot 1974. Hij was geboren in Londen, maar als kind naar Weston-super-Mare in Somerset verhuisd. Na zijn school volgde hij korte opleidingen bij de politie en het leger, en werkte als leraar lichamelijke opvoeding in Hampshire en Dover College in Kent. Hij kreeg een plaats voor een opleiding van één jaar aan Brasenose College in Oxford, maar bleef er uiteindelijk drie jaar. Er zijn geruchten dat hij, om toegelaten te worden, als referentie een Amerikaans instituut vermeldde dat in werkelijkheid een bodybuildersclub was. In Oxford deed Archer aan sport en liefdadigheid voor Oxfam.

In 1967 werd hij raadgever voor d…Lees verder op Wikipedia