E-boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
De nieuwe Jeffrey Archer: vakmanschap van een meesterverteller.

William Warwick is gepromoveerd tot inspecteur en wordt samen met zijn team toegewezen aan de afdeling Narcotica. Ze krijgen de taak om de beruchte drugsdealer Assem Rashidi te arresteren, die vanuit Zuid-Londen een uitgebreid netwerk exploiteert. Naarmate het onderzoek vordert, komt William oude en nieuwe vijanden tegen, z
Titel
In het volle zicht
Auteur
Jeffrey Archer
Vertaler
Joost van der Meer William Oostendorp
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Hidden in plain sight
Uitgever
Amsterdam: HarperCollins, 2022
1 digitaal bestand
ISBN
9789402766172
CloudLibrary
ahqmher9

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Jeffrey Archer

Jeffrey Howard Archer, Baron Archer of Weston-super-Mare (Londen, 15 april 1940) is een Brits politicus en romanschrijver.

Carrière

Parlementslid

Archer zetelde in de Commons als parlementslid voor Louth van 1969 tot 1974. Hij was geboren in Londen, maar als kind naar Weston-super-Mare in Somerset verhuisd. Na zijn school volgde hij korte opleidingen bij de politie en het leger, en werkte als leraar lichamelijke opvoeding in Hampshire en Dover College in Kent. Hij kreeg een plaats voor een opleiding van één jaar aan Brasenose College in Oxford, maar bleef er uiteindelijk drie jaar. Er zijn geruchten dat hij, om toegelaten te worden, als referentie een Amerikaans instituut vermeldde dat in werkelijkheid een bodybuildersclub was. In Oxford deed Archer aan sport en liefdadigheid voor Oxfam.

In 1967 werd hij raadgever voor d…Lees verder op Wikipedia