Hidden in plain sight

Jeffrey Archer (auteur)

Hidden in plain sight

In de reeks:
Genre:
Politiemedewerker William Warwick maakt deel uit van een drugsteam dat onderzoek doet naar een drugsbaron mar krijgt tegelijkertijd te maken met een andere zaak waarvoor hij zijn kennis als kunsthistoricus kan inzetten.
Titel
Hidden in plain sight
Auteur
Jeffrey Archer
Taal
Engels
Uitgever
London: Macmillan, 2020 | Andere uitgaven
288 p.
ISBN
9781509851324 (hardback)

Andere formaten:

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Londen, 1986. William Warwich, politiemedewerker met een studie kunsthistorie, maakt deel uit van het drugsteam, dat onderzoek doet naar de activiteiten van een drugbaron, Rachide, bijgenaamd de Adder. Ook komt in een andere zaak zijn oude tegenstander, Miles Faulkner, weer in beeld. Deze wordt ervan verdacht heroïne in zijn bezit te hebben. Ook heeft hij zijn huis in brand gestoken, nadat hij enkele kostbare schilderijen heeft laten verdwijnen. Hij wordt gearresteerd en door een juryuitspraak schuldig bevonden. Daarna worden Rachide en zijn handlangers ingerekend. Maar dan rijst de vraag of een lid van het drugteam zich tijdens de arrestatie van Rachide schuldig gemaakt heeft aan diefstal. En is Faulkner wel definitief uitgeschakeld? Deze detective vol actie en waar spannende en minder spannende gedeelten elkaar afwisselen is het vervolg op 'Nothing ventured'*. Hoewel het verhaal goed zelfstandig gelezen kan worden, is het raadzaam bij deel 1 te beginnen.

Over Jeffrey Archer

Jeffrey Howard Archer, Baron Archer of Weston-super-Mare (Londen, 15 april 1940) is een Brits politicus en romanschrijver.

Carrière

Parlementslid

Archer zetelde in de Commons als parlementslid voor Louth van 1969 tot 1974. Hij was geboren in Londen, maar als kind naar Weston-super-Mare in Somerset verhuisd. Na zijn school volgde hij korte opleidingen bij de politie en het leger, en werkte als leraar lichamelijke opvoeding in Hampshire en Dover College in Kent. Hij kreeg een plaats voor een opleiding van één jaar aan Brasenose College in Oxford, maar bleef er uiteindelijk drie jaar. Er zijn geruchten dat hij, om toegelaten te worden, als referentie een Amerikaans instituut vermeldde dat in werkelijkheid een bodybuildersclub was. In Oxford deed Archer aan sport en liefdadigheid voor Oxfam.

In 1967 werd hij raadgever voor d…Lees verder op Wikipedia