Dvd
Engels

Shades of blue. Seizoen 1

Jennifer Lopez (acteur), Ray Liotta (acteur), Drea De Matteo (acteur)
Harlee Santos is een alleenstaande moeder en politieagente in New York die wordt gedwongen voor de anticorruptie-eenheid van de FBI te werken.
Titel
Shades of blue. Seizoen 1
Acteur
Jennifer Lopez 1969- Ray Liotta Drea De Matteo
Taal
Engels
Uitgever
Universal, © 2017
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2016
Speelduur
ca. 9 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
5053083083885

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Seizoen 1 van een Amerikaanse misdaadserie met Jennifer Lopez (Parker; The back-up plan) en Ray Liotta (Blackway; Slow burn). Harlee Santos is alleenstaand moeder en werkt bij de politie van New York. Zij en haar teamgenoten nemen geld aan van lokale misdadigers, dat ze gebruikt om de dure opleiding van haar 16-jarige dochter te betalen. Haar baas Matt Wozniak (Liotta) beschouwt Harlee en haar dochter als zijn familie. Wanneer de FBI te weten komt dat ze corrupt is, dwingen ze haar om informant te worden: om de gevangenis te ontlopen moet ze haar eigen team en baas verraden. De Amerikaanse recensenten zijn kritisch. Brian Lowry (variety.com) zegt dat de serie een bekend stramien volgt maar redelijk boeiend is, met een sterke rol voor Liotta en een aardige rol voor stervehikel Lopez.

Over Jennifer Lopez

CC BY 2.0 - Foto van/door John Bauld from Toronto, Canada

Jennifer Lynn Affleck (Lopez) (New York, 24 juli 1969) is een Amerikaanse zangeres, actrice, danseres, ontwerpster en mode-icoon. Ze is ook bekend onder haar bijnaam J.Lo.

Biografie

Beginjaren

Lopez' ouders, de computermonteur David López en de peuterleidster Guadalupe Rodríguez, zijn afkomstig uit hetzelfde dorp in Puerto Rico. Ze leerden elkaar echter pas kennen toen ze beiden naar Castle Hill in de Bronx in New York verhuisden. De twee kregen samen drie dochters. De kinderen kregen een katholieke opvoeding, mochten geen lessen missen en werden aangespoord zo veel mogelijk in het Engels te communiceren, zodat ze later meer kans zouden hebben op een goede baan. Haar moeder draaide thuis vaak salsa- en latinmuziek. Ze moedigde Jennifer aan danslessen te nemen.

Lopez financierde op haar 16e zelf haar dans- en zanglessen en stopte met de middelbare school. Ze werkte eerst nog met…Lees verder op Wikipedia