Nadat ze haar bruiloft op het laatste moment heeft afgezegd, vertrekt een jonge vrouw naar Londen om daar een nieuw leven op te bouwen.
Titel
De boot gemist
Auteur
Jill Mansell
Vertaler
Ineke van Bronswijk
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Perfect timing
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2019 | Andere uitgaven
352 p.
ISBN
9789024584239 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Als Poppy Dunbar op haar vrijgezellenavond de knappe Tom ontmoet, realiseert ze zich dat ze niet wil trouwen en zegt haar huwelijk af. Ze begint een nieuw leven in Londen, waar ze een kamer vindt bij de aantrekkelijke schilder Casper French. Deze vrouwenverslinder raakt al snel in haar geïnteresseerd, maar Poppy kan Tom niet uit haar hoofd zetten en Casper laat niets merken van zijn gevoelens. Ze vindt een baan in de antiekhandel, gaat op zoek naar haar echte vader en ontmoet veel nieuwe mensen. Wanneer ze uiteindelijk Tom weer ontmoet, blijkt deze na een tijdje toch niet de ware en kan Casper laten merken hoeveel hij van haar is gaan houden. Gemakkelijk te lezen roman.

Over Jill Mansell

Jill Mansell (15 juni 1957) is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Levensloop

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two'…Lees verder op Wikipedia