Boek
Nederlands

Eenmaal andermaal verliefd ; Niet storen!

Jill Mansell (auteur)
+1
Eenmaal andermaal verliefd ; Niet storen!
×
Eenmaal andermaal verliefd ; Niet storen! Eenmaal andermaal verliefd ; Niet storen!

Eenmaal andermaal verliefd ; Niet storen!

Twee romantische verhalen vol humor.
Bevat
Titel
Eenmaal andermaal verliefd ; Niet storen!
Auteur
Jill Mansell
Taal
Nederlands
Editie
3
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2010 | Andere uitgaves
765 p.
ISBN
9789021821993 (paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 18 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Twee eerder los verschenen romantische verhalen van de bestsellerauteur in een band. In 'Eenmaal andermaal verliefd' neemt een jonge vrouw een impulsief besluit nadat ze is gedumpt door haar vriend. Ze aanvaardt een nieuwe baan in het stadje waar ook haar beste vriendin Erin woont en ontmoet er een knappe, rijke vrouwenversierder. Een vot geschreven, humoristisch, bij momenten zelfs hilarisch, en soms toch ook ontroerend verhaal. Als geen ander verstaat de auteur de kunst om enkele verhaallijnen en verschillende personages naast elkaar neer te zetten zonder de lezer in verwarring te brengen, terwijl ze de plot eenvoudig maar vooral meeslepend houdt. In 'Niet storen!' trouwt de ex-vriend van een van de personeelsleden van een Engels hotel vanuit dat hotel, hetgeen een hele reeks verwikkelingen tot gevolg heeft. Ongecompliceerde, voorspelbare roman met veel romantiek en seks en een happy end voor alle partijen. De Britse bestsellerschrijfster verkocht al miljoenen boeken in heel wat tal…Lees verder

Over Jill Mansell

Jill Mansell is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Biografie

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two's Company) (199…Lees verder op Wikipedia