Dvd
Engels

101 dalmatiërs II : het avontuur van vlek in Londen

Jim Kammerud (regisseur), Richard Gibbs (componist)

101 dalmatiërs II : het avontuur van vlek in Londen

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
De pup Vlek vertrekt naar Londen om beroemd te worden. Als zijn familie in gevaar is zet hij alles op alles om ze te redden. Vanaf ca. 6 jaar.
Titel
101 dalmatiërs II : het avontuur van vlek in Londen
Regisseur
Jim Kammerud
Componist
Richard Gibbs
Uniforme titel
101 dalmatians II : Patch's London adventure
Taal
Engels
Uitgever
Disney DVD, 2012
1 dvd-video
Speelduur
70 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Nederlands Ondertiteling: Nederlands, Duits, Engels, Engels voor slechthorenden Walt Disney production
EAN
8717418373863

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Vervolg op de 17e Disney animatie klassieker '101 Dalmatiers'* uit 1961. Dit tweede deel uit 2002 van regisseur Jim Kammerud (De kleine zeemeermin; Frank en Frey 2) en Brian Smith verscheen direct-op-video. Deze keer beleeft de kleine pup Vlek een avontuur. Hij voelt zich wat verloren en wil zich graag onderscheiden van de andere pups. Als hij tijdens een verhuizing alleen achterblijft, besluit hij om zijn grote televisieheld Superwoef op te zoeken in Londen en auditie te doen voor de film. Cruella smeedt ondertussen boze plannen om alle puppy's te kidnappen om zo haar nieuwe vriend en kunstschilder te inspireren. Het is aan Superwoef en Vlek om dit tot een goed einde te brengen. De dvd bevat diverse extra's zoals een blik achter de schermen, spellen en muziekvideo's. Vanaf ca. 6 jaar.