Om zijn gokschuld af te lossen neemt Stretch een baantje aan als limousinechauffeur maar een excentrieke rijke klant brengt hem in veel grotere problemen.
Titel
Stretch / screenplay and dir. by Joe Carnahan
Regisseur
Joe Carnahan
Componist
Ludwig Göransson 1984-
Acteur
Patrick Wilson Ed Helms James Badge Dale Brooklyn Decker Jessica Alba
Taal
Engels
Uitgever
A Film, 2015
1 dvd-video
Oorspr. opname
2014
Speelduur
91 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8716777949467

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 31 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een actiekomedie van Joe Carnahan (The grey; The A-team) met Patrick Wilson, Chris Pine en Jessica Alba. Kevin bijgenaamd 'Stretch' is een werkloze acteur die door zijn vriendin in de steek is gelaten en veel (gok)schulden heeft. Om rond te komen heeft hij een baantje als limousinechauffeur. Wanneer zijn bookmaker eist dat hij zijn schuld van $6000 voor middernacht aflost, is zijn enige hoop dat hij een zeer vrijgevige klant treft. Inderdaad huurt een excentrieke schatrijke man hem en zijn limousine voor één nacht in, waardoor Stretch belandt in een wilde rit vol seksclubs, maffia, FBI, drugs, achtervolgingen en een jaloerse ex-vriendin. Studio Universal Pictures zag op het laatste moment af van een bioscoopuitbreng en bracht de film alleen uit als V.O.D. Jordan Hoffman (theguardian.com) schrijft dat de humor van Carnahan een scherpe rand heeft, dat Pine zeer grappig is maar dat zijn grollen na een poos gaan vervelen en dat de film na een snel begin enigszins inzakt. Toch vindt hij da…Lees verder

Over Joe Carnahan

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Ian Smith from London, England

Joseph Aaron (Joe) Carnahan (Algonac, 9 mei 1969) is een Amerikaans filmregisseur, producent en scenarioschrijver. Hij is vooral bekend als de regisseur van actiefilms als Smokin' Aces (2007), The A-Team (2010) en The Grey (2011).

Biografie

Joe Carnahan groeide op in Michigan en Noord-Californië. In 1987 studeerde hij af aan Fairfield High School. Vervolgens sloot hij zich aan bij San Francisco State University, maar uiteindelijk maakte hij de overstap naar California State University in Sacramento. Daar behaalde hij in 1994 een bachelor in filmstudies.

Carrière

Na zijn studies ging Carnahan in Sacramento aan de slag bij televisiezender KMAX-TV, waar hij korte films en reclamespots producete. Nadien ging hij ook aan de slag in de filmindustrie. In 1995 maakte hij met de actiefilm Karate Raider zijn debuut als scenarioschrijver…Lees verder op Wikipedia