Titel
Bad company
Regisseur
Joel Schumacher
Acteur
Anthony Hopkins 1937- Chris Rock
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Touchstone Home Entertainment, 2002
1 dvd-video
Oorspr. opname
2002
Speelduur
111 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Russisch Ondertiteling: Engels, Engels voor slechthorenden, Zweeds, Noors, Deens, Fins, IJslands, Nederlands, Grieks, Russisch, Estlands
EAN
8711875940835

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 19 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Joel Schumacher

Joel Schumacher (New York, 29 augustus 1939 - aldaar, 22 juni 2020) was een Amerikaans filmregisseur, scenarioschrijver en producent.

Filmografie

  • 2011 - Trespass
  • 2010 - Twelve
  • 2008 - Blood Creek
  • 2007 - The Number 23
  • 2004 - The Phantom of the Opera
  • 2003 - Veronica Guerin
  • 2002 - Phone Booth
  • 2002 - Bad Company
  • 2000 - Tigerland
  • 1999 - Flawless
  • 1999 - 8MM
  • 1997 - Batman & Robin
  • 1996 - A Time to Kill
  • 1995 - Batman Forever
  • 1994 - The Client
  • 1993 - Falling Down
  • 1991 - Dying Young
  • 1990 - Flatliners
  • 1989 - Cousins
  • 1987 - The Lost Boys
  • 1985 - St. Elmo's Fire
  • 1983 - D.C. Cab
  • 1981 - Th…Lees verder op Wikipedia

Suggesties