Onderwerp
Superhelden
Kijkwijzer
Vanaf 12 jaarVanaf 12 jaar
Titel
Batman and Robin
Regisseur
Joel Schumacher
Componist
Elliot Goldenthal 1954-
Acteur
Chris O'Donnell Arnold Schwarzenegger 1947- George Clooney 1961- Uma Thurman Alicia Silverstone
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 1998
1 dvd-video
Oorspr. opname
1997
Speelduur
ca. 120 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Spaans, Portugees en Engels voor slechthorenden
EAN
7321931165006

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 15 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Joel Schumacher

Joel Schumacher (New York, 29 augustus 1939 - aldaar, 22 juni 2020) was een Amerikaans filmregisseur, scenarioschrijver en producent.

Filmografie

  • 2011 - Trespass
  • 2010 - Twelve
  • 2008 - Blood Creek
  • 2007 - The Number 23
  • 2004 - The Phantom of the Opera
  • 2003 - Veronica Guerin
  • 2002 - Phone Booth
  • 2002 - Bad Company
  • 2000 - Tigerland
  • 1999 - Flawless
  • 1999 - 8MM
  • 1997 - Batman & Robin
  • 1996 - A Time to Kill
  • 1995 - Batman Forever
  • 1994 - The Client
  • 1993 - Falling Down
  • 1991 - Dying Young
  • 1990 - Flatliners
  • 1989 - Cousins
  • 1987 - The Lost Boys
  • 1985 - St. Elmo's Fire
  • 1983 - D.C. Cab
  • 1981 - Th…Lees verder op Wikipedia

Suggesties

Publicaties over dit werk in de bibliotheek