Bevat
Dvd 1 Flatliners / directed by Joel Schumacher (127 min. ; 1990)
Dvd 2 Flatliners / directed by Niels Arden Olev (105 min. ; 2017)
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2018
2 dvd-video
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Engels en andere talen Ondertiteling: Frans, Engels, Nederlands en andere talen
EAN
8712609639254

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 33 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Joel Schumacher

Joel Schumacher (New York, 29 augustus 1939 - aldaar, 22 juni 2020) was een Amerikaans filmregisseur, scenarioschrijver en producent.

Filmografie

  • 2011 - Trespass
  • 2010 - Twelve
  • 2008 - Blood Creek
  • 2007 - The Number 23
  • 2004 - The Phantom of the Opera
  • 2003 - Veronica Guerin
  • 2002 - Phone Booth
  • 2002 - Bad Company
  • 2000 - Tigerland
  • 1999 - Flawless
  • 1999 - 8MM
  • 1997 - Batman & Robin
  • 1996 - A Time to Kill
  • 1995 - Batman Forever
  • 1994 - The Client
  • 1993 - Falling Down
  • 1991 - Dying Young
  • 1990 - Flatliners
  • 1989 - Cousins
  • 1987 - The Lost Boys
  • 1985 - St. Elmo's Fire
  • 1983 - D.C. Cab
  • 1981 - Th…Lees verder op Wikipedia

Suggesties