Titel
Tigerland / dir. by Joel Schumacher ; written by Ross Klavan ... [et al.]
Regisseur
Joel Schumacher
Scenarist
Ross Klavan
Acteur
Colin Farrell
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2002 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
2000
Speelduur
ca. 97 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling : Nederlands, Frans, Engels, Grieks, Tsjechisch, Deens, Fins, Hebreeuws, Hongaars, IJslands, Noors, Pools, Zweeds
EAN
8712626010722

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 23 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Joel Schumacher

Joel Schumacher (New York, 29 augustus 1939 - aldaar, 22 juni 2020) was een Amerikaans filmregisseur, scenarioschrijver en producent.

Filmografie

  • 2011 - Trespass
  • 2010 - Twelve
  • 2008 - Blood Creek
  • 2007 - The Number 23
  • 2004 - The Phantom of the Opera
  • 2003 - Veronica Guerin
  • 2002 - Phone Booth
  • 2002 - Bad Company
  • 2000 - Tigerland
  • 1999 - Flawless
  • 1999 - 8MM
  • 1997 - Batman & Robin
  • 1996 - A Time to Kill
  • 1995 - Batman Forever
  • 1994 - The Client
  • 1993 - Falling Down
  • 1991 - Dying Young
  • 1990 - Flatliners
  • 1989 - Cousins
  • 1987 - The Lost Boys
  • 1985 - St. Elmo's Fire
  • 1983 - D.C. Cab
  • 1981 - Th…Lees verder op Wikipedia