Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Necromancer : duistere thriller

Johan Deseyn (auteur)
+1
Necromancer : duistere thriller
×
Necromancer : duistere thriller Necromancer : duistere thriller

Necromancer : duistere thriller

In de reeks:
Wanneer een journalist en een fotografe onderzoek doen naar paranormale verschijnselen opent zich een wereld die ze beter niet hadden betreden.
Titel
Necromancer : duistere thriller
Auteur
Johan Deseyn
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Westerlo: Kramat, 2014
518 p.
ISBN
9789462420236 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Journalist Devon Trenchard en fotografe Kathy Vargo werken samen met een team dat paranormale verschijnselen onderzoekt. Deze opdracht doet bij Devon verdrongen herinneringen naar boven komen en herinneren hem aan een talent dat hij als kind had. Een talent dat de wereld zal moeten redden van een ingeworteld kwaad. De Vlaamse schrijver Johan Deseyn (1959) heeft een heleboel titels (romans en korte verhalen) op zijn naam staan, voornamelijk in het horrorgenre. Deseyn schrijft ‘moderne horror’ met veel aandacht voor de psychologische opbouw, gestuwd door een nerveus ritme en vermengd met een boel spanningselementen. Een horrorroman die de toets met buitenlands werk kan doorstaan. Alleen jammer dat Deseyn af en toe met veel geschreeuw en getier stilistisch uit de bocht gaat. Niettemin een goed onderbouwde horrorroman die een breed publiek kan bekoren dat houdt van spannende boeken. www.johandeseyn.be. Normale druk.

Over Johan Deseyn

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Kris van der Sande

Johan Deseyn (Kortrijk, 12 oktober 1959) is een Vlaams schrijver. Deseyn schrijft (psycho-)horror.

Hij kreeg de aanmoedigingsprijs als beginnende auteur tijdens de Europese SF Conventie, EUROCON 1990 in Fayenne (Fr) én in 1991 tijdens eenzelfde conventie CRACON te Krakau (Polen). Westhaven haalde de 'long list' voor de prijsuitreiking van De Diamanten Kogel in 2003. Westhaven bezorgde hem de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2003. Anderwereld werd in 2005 door Humo verkozen om deel te nemen in de leesactie Zomer Van het Spannende Boek. Anderwereld werd genomineerd voor de Gouden Strop 2006. Yellowmoon werd genomineerd voor de Hercule Poirot Prijs 2007. Daemonium werd genomineerd voor de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2011. Dael? werd genomineerd voor de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2018. Cargo werd genomineerd voor de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2020.

Meerder…Lees verder op Wikipedia

Suggesties