Dvd
Engels

The strangers 2 : prey at night

Johannes Roberts (regisseur), Christina Hendricks (acteur), Martin Henderson (acteur)
Een gezin dat de nacht moet doorbrengen in een verlaten trailerpark wordt geterroriseerd door drie gemaskerde psychopaten.
Titel
The strangers 2 : prey at night
Regisseur
Johannes Roberts
Acteur
Christina Hendricks Martin Henderson
Taal
Engels
Uitgever
The Searchers, © 2018
1 dvd-video
Oorspr. opname
2018
Speelduur
85 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
EAN
9789461875549

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Amerikaanse horrorfilm van Johannes Roberts (Roadkill), het vervolg op The strangers* (2008) van Bryan Bertino. Cindy (Christina Hendricks) en Mike (Martin Henderson) maken met hun tienerkinderen Kinsey en Luke een roadtrip door het platteland. Ze hebben afgesproken met hun oom en tante die verblijven in een trailerpark, maar bij aankomst is het park verlaten en ligt hun sleutel bij de receptie. Nadat ze zich geïnstalleerd hebben voor de nacht wordt er op de deur geklopt en een vrouwenstem vraagt ‘Is Tamara thuis?’ Het is het begin van een lange nacht waarin het gezin geterroriseerd wordt door drie gemaskerde psychopaten. De recensenten geven 2- 2 1/2 ster. Fabian Melchers (Telegraaf 8-3-’18): ‘(…) De makers van The strangers 2: Prey at night rekenden zich misschien al rijk, maar komen niet in de buurt van de spanning uit het origineel. (…) Daar kun je dan power ballads uit de jaren tachtig onder zetten voor het duivelse contrast, maar angst jaagt het niet bepaald aan.’

Over Johannes Roberts

Johannes Roberts (Cambridge, 24 mei 1976) is een Brits filmregisseur, scenarioschrijver en producent.

Roberts is voornamelijk bekend met het genre horror. Hij regisseerde de film 47 Meters Down en het vervolg, evenals The Other Side of the Door, The Strangers: Prey at Night en Resident Evil: Welcome to Raccoon City. In 2011 regisseerde hij de televisiefilm Roadkill, uitgezonden op de Amerikaanse televisiezender Syfy en uitgebracht op dvd, met acteur Stephen Rea.

Filmografie

Film

Televisie

Externe links

  • (en)  Johannes Roberts in de Internet Movie Database
  • (nl)  Johannes Roberts op MovieMeter
Lees verder op Wikipedia