Cd
Titel
Plain spoken
Uitvoerder
John Mellencamp 1951-
Uitgever
Eagle Vision, 2018
1 cd + bonus dvd-video
Speelduur
01:12:01
EAN
5051300209223
CDR
JK227946
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Over John Mellencamp

CC BY 3.0 - Foto van/door Martin Overstrom

John Mellencamp, ook bekend onder de namen Johnny Cougar, John Cougar, en John Cougar Mellencamp, (Seymour (Indiana), 7 oktober 1951) is een Amerikaanse rockmuzikant. Hij heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht. Enkele van zijn bekendere albums zijn "American Fool" uit 1982, "Scarecrow" uit 1985 en "The Lonesome Jubilee" uit 1987. In september 1985 richtte hij met Willie Nelson en Neil Young de non-profitorganisatie Farm Aid op, die met jaarlijkse benefietconcerten geld inzamelt voor Amerikaanse boeren in financiële nood.

Discografie

  • Chestnut Street Incident (1976)
  • A Biography (1978)
  • John Cougar (1979)
  • Nothin' Matters and What If It Did (1980)
  • American Fool (1982)
  • The Kid Inside (1983)
  • Uh-Huh (1983)
  • Scarecrow (1985)
  • The Lonesome Jubilee (1987)
  • Big Daddy (1989)…Lees verder op Wikipedia