Boek
Nederlands

Het beste voor je kind : hoe geef je onvoorwaardelijke liefde door?

John Trent (auteur), Gary Smalley (auteur), Gerrit Hoekstra (vertaler)
+1
Het beste voor je kind : hoe geef je onvoorwaardelijke liefde door?
×
Het beste voor je kind : hoe geef je onvoorwaardelijke liefde door? Het beste voor je kind : hoe geef je onvoorwaardelijke liefde door?

Het beste voor je kind : hoe geef je onvoorwaardelijke liefde door?

Gids voor ouders en opvoeders om kinderen een liefdevolke opvoeding te geven vanuit bijbels perspectief, waarbij zegeningen een grote rol spelen.
Titel
Het beste voor je kind : hoe geef je onvoorwaardelijke liefde door? / John Trent en Gary Smalley ; geheel herzien en geactualiseerd door John Trent ; [vert. uit het Engels Gerrit Hoekstra]
Auteur
John Trent Gary Smalley
Vertaler
Gerrit Hoekstra
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The blessing
Uitgever
Amsterdam: Ark Media, 2012
256 p.
ISBN
9789033819766 (paperback)
Plaatsingssuggestie
433.2 (SISO) Christendom ; Geloofsleer (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een boek over de opvoeding van kinderen, gezien vanuit de bijbel. Onderliggende gedachte is, dat er door de ouders en andere opvoeders gebruik gemaakt kan worden van bijbelteksten, die wijzen op een zegening, te beginnen met Esau en Jacob, waar Esau zijn eerstgeboorterecht afstaat aan zijn tweelingbroer Jacob in ruil voor een bord linzensoep en Jacob van zijn vader de speciale zegening ontvangt, waardoor zijn toekomst wordt bepaald. Door cursussen en door de uitgave van dit boek willen de samenstellers een gids zijn voor de opvoeding van kinderen. Daar hoort onder andere 'een positieve benadering' bij. Het boek kwam oorspronkelijk uit in 1993 in het Engels onder de titel 'The Blessing'. Het is intussen heruitgegeven en aangepast. De overzichtelijke indeling in hoofdstukken, die weer zijn onderverdeeld naar onderwerp, maakt het boek toegankelijk.