Bevat
Disc 1 A father's great expectations ; Shared victories, private struggles (Afl. 1-2)
Disc 2 Failed invasion, failed fidelity ; Broken promises and deadly barriers (Afl. 3-4)
Disc 3 Moral issues and inner turmoil ; On the brink of war (Afl. 5-6)
Disc 4 The countdown to tragedy ; The aftermath : a family's curse of misfortune and heartbreak (Afl. 7-8)
Kijkwijzer
Vanaf 12 jaarVanaf 12 jaar
Titel
The Kennedys
Regisseur
Jon Cassar
Componist
Sean Callery
Acteur
Katie Holmes Barry Pepper Greg Kinnear Tom Wilkinson 1948-
Taal
Engels
Uitgever
Dutch Filmworks, 2011
4 dvd-video's
Oorspr. opname
2011
Speelduur
510 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8715664091593 8715664091449

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Jon Cassar

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Jon Cassar (Malta, 27 april 1958) is een Canadese filmregisseur, televisieregisseur en producent van een aantal films en televisieseries. In 2006 won hij een Emmy Award voor zijn regiewerk voor de televisieserie 24. Cassar studeerde aan Algonquin College in de Canadese plaats Ottawa.

Cassar is de mede-operichter van de Motion Picture Industry Charitable Alliance, een filmorganisatie die jaarlijks de goede doelen-veiling Lights, Camera, Auction organiseert.

Filmografie

Regisseur

  • Terra Nova (2011)
  • 24 (2002 - 2009)
  • Danger Beneath the Sea (2001)
  • Nikita (1997 - 2001)
  • CHiPs '99 (1998)
  • Shadow Warriors: Assault on Devil's Island (1996)
  • The Final Goal (1995)

Cameraman

Suggesties