Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De onuitstaanbare erfgenaam

Julia Quinn (auteur), Karin Breuker (vertaler)
+1
De onuitstaanbare erfgenaam
×
De onuitstaanbare erfgenaam De onuitstaanbare erfgenaam
In de reeks:
Rokesby; 1
Als Billy Bridgerton in de problemen komt, krijgt ze tot haar grote schrik hulp van George Rokesby die haar altijd negeerde.
Titel
De onuitstaanbare erfgenaam
Auteur
Julia Quinn
Vertaler
Karin Breuker
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Because of Miss Bridgerton
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2022
349 p.
Aantekening
Vóór de Bridgertons waren er de Rokesby’s – prequelserie op de Bridgerton series over de buren van de Bridgertons, in de late achttiende eeuw
ISBN
9789022594520 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Op korte afstand van de Bridgertons wonen de Rokesby's. De families zijn al jarenlang hecht bevriend. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de ondernemende dochter Sybilla, of Billy, zoals ze wordt genoemd, ooit met tweede zoon Edward zal trouwen, want de verhouding met de oudste zoon George is niet om over naar huis te schrijven. Maar (liefdes)zaken lopen altijd anders dan verwacht...Na de succesvolle, en verfilmde (Netflix) romanreeks Bridgerton schreef Julia Quinn (ps. van Julie Cotler Pottinger, 1970) nu dit eerste deel van de Rokeby's. Ze heeft een vlotte pen, schrijft met humor en maakt het haar lezeressen qua verhaallijn in deze historische romantiek, die zich afspeelt aan het eind van de 19e eeuw in Kent, niet moeilijk. Gezellige ontspanningslectuur.