Een onverstandig huwelijk

Julia Quinn (auteur), Karin Breuker (vertaler)
Georgie Bridgerton staat na haar ontvoering voor een keuze tussen twee kwaden. Als haar jeugdvriend Nicholas Rokesby haar een aanzoek doet voor een verstandshuwelijk, lijkt daarmee de kous af – of komt er toch liefde in het spel?
Titel
Een onverstandig huwelijk
Auteur
Julia Quinn
Vertaler
Karin Breuker
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
First comes scandal
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2022
348 p.
Aantekening
Vóór de Bridgertons waren er de Rokesby’s – prequelserie op de Bridgerton series over de buren van de Bridgertons, in de late achttiende eeuw
ISBN
9789022597712 (paperback)

Andere formaten:

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een nieuw deel in de serie over de Rokesby’s. Georgiana Bridgertons reputatie hangt aan een zijden draadje nadat ze is ontvoerd en in ruil voor haar bruidsschat pas werd vrijgelaten. Ze heeft twee opties: haar leven leiden als oude vrijster of trouwen met de schurk die haar leven heeft verwoest. Maar er is nog een derde optie. Als vierde zoon van een graaf is Nicholas Rokesby van plan zijn eigen koers te bepalen en heeft geen interesse in het vinden van een vrouw. Maar wanneer hij ontdekt dat Georgie Bridgerton de ondergang tegemoet gaat, weet hij wat hem te doen staat: een verstandshuwelijk. Een veilige optie, want ze zouden elkaar nooit kunnen zien als iets anders dan jeugdvrienden, of toch wel? In vlotte en zeer toegankelijke stijl geschreven. Julia Quinn (Washington D.C., 1970) is een internationaal bekende Amerikaanse auteur. Ze schreef meerdere boeken. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.