Cd

Believe : acoustic

Justin Bieber (uitvoerder)
+1
Believe : acoustic
×
Believe : acoustic Believe : acoustic

Believe : acoustic

Genre:
R&B
Titel
Believe : acoustic
Uitvoerder
Justin Bieber
Uitgever
Island, 2013
1 cd
Speelduur
00:36:22
EAN
0602537284399
CDR
JK179329
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 27 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Akoestisch album van het Canadese tieneridool Justin Bieber. Te beluisteren zijn acht akoestische versies van nummers van zijn laatste album 'Believe', waaronder 'Boyfriend', 'As long as you love me' en 'Take you'. Daarnaast bevat het album ook drie niet eerder uitgegeven nummers: 'Yellow raincoat', 'I would' en 'Nothing like us'. Dit laatste nummer gaat over zijn 'break' met Selena Gomez. De popzanger verwacht dat zijn fans blij zijn met de nieuwe cd. 'Zo’n akoestisch album lijkt op hoe ik begon op Youtube, toen ik liedjes met weinig begeleiding zong. Het is intiemer'. Vorig jaar trad Bieber op in een uitverkocht Ahoy in Rotterdam. Dit jaar geeft hij op 13 april een concert in het Arnhemse GelreDome.

Over Justin Bieber

CC BY 2.0 - Foto van/door Lou Stejskal

Justin Drew Bieber (London (Ontario), 1 maart 1994) is een Canadees zanger. Hij begon als kleuter met drummen en gitaarspelen en zong voor het eerst in het openbaar toen hij twaalf jaar oud was. Twee jaar later, nadat hij aan de hand van een video op YouTube was ontdekt, tekende hij zijn eerste platencontract, en groeide vervolgens uit tot een tieneridool.

Biografie

Jeugd en begin van zijn carrière

Bieber is de zoon van Jeremy Bieber en Pattie Mallette. Hij is opgegroeid in Stratford (Ontario). Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn vader woont in Canada. Via zijn vader heeft hij een jonger halfzusje en -broertje, Jazmyn en Jaxon. Op zijn tweede begon hij met drummen, kort daarna startte hij met gitaar spelen. Zo heeft hij zichzelf drums, gitaar, piano en trompet leren spelen. Op zijn twaalfde begon hij met zingen en de…Lees verder op Wikipedia