Cd

Believe

Justin Bieber (uitvoerder)
Titel
Believe
Uitvoerder
Justin Bieber
Uitgever
Island, 2012
1 cd
Speelduur
00:48:09
EAN
0602537016730
CDR
JK175390
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De Canadese popzanger Justin Bieber laat met zijn nieuwe album een nieuw, volwassener geluid horen. Volgens de zanger bevat het nieuwe album veel nummers met ieder hun heel eigen sound. 'Ik hou van verschillende muziekstijlen en denk dat mijn muziek daarom zo populair is. Ik laat me inspireren door verschillende mensen en stop die verschillende invloeden in mijn muziek.' Het succesverhaal van Bieber is al vaak genoeg beschreven: hoe hij als tiener ontdekt werd op YouTube en binnen korte tijd het grootste tieneridool van de wereld werd. Zijn album 'My worlds'* werd ook in Nederland bekroond met de platina status. Vorig jaar trad Bieber op in een uitverkocht Ahoy in Rotterdam. Met de hitsingle 'Boyfriend', die Bieber opgedragen heeft aan zijn vriendin Selena Gomez.

Over Justin Bieber

CC BY 2.0 - Foto van/door Lou Stejskal

Justin Drew Bieber (London (Ontario), 1 maart 1994) is een Canadees zanger. Hij begon als kleuter met drummen en gitaarspelen en zong voor het eerst in het openbaar toen hij twaalf jaar oud was. Twee jaar later, nadat hij aan de hand van een video op YouTube was ontdekt, tekende hij zijn eerste platencontract, en groeide vervolgens uit tot een tieneridool.

Biografie

Jeugd en begin van zijn carrière

Bieber is de zoon van Jeremy Bieber en Pattie Mallette. Hij is opgegroeid in Stratford (Ontario). Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn vader woont in Canada. Via zijn vader heeft hij een jonger halfzusje en -broertje, Jazmyn en Jaxon. Op zijn tweede begon hij met drummen, kort daarna startte hij met gitaar spelen. Zo heeft hij zichzelf drums, gitaar, piano en trompet leren spelen. Op zijn twaalfde begon hij met zingen en de…Lees verder op Wikipedia