Blad­muziek
Engels

Justin Bieber for ukulele

Justin Bieber (muziek)

Justin Bieber for ukulele

Titel
Justin Bieber for ukulele
Muziek
Justin Bieber
Taal
Engels
Uitgever
Milwaukee: Hal Leonard Corporation, [2013]
63 p.
Aantekening
Bezetting: ukelele Met teksten, akkoordsymbolen en tabulatuur Bevat: All around the world ; As long as you love me ; Baby ; Boyfriend ; Die in your arms ; Down to earth ; Favorite girl ; Love me ; Never let you go ; Never say never ; One less lonely girl ; One time ; Somebody to love ; U smile.
ISBN
9781480329898 (paperback)
Plaatsingssuggestie
789.39 (SISO) Instrumenten bespelen ; Instrumenten bespelen (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Twaalf titels van Justin Bieber in een arrangement voor zang en ukelele. De zangmelodie staat in notenschrift met de teksten, de akkoorden en de ukelelediagrammen erbij. Onder andere All around the World – As long as you love me – Baby – Never say never en One time. Graad 2. 63 blz. Universal HL00116964.

Over Justin Bieber

CC BY 2.0 - Foto van/door Lou Stejskal

Justin Drew Bieber (London (Ontario), 1 maart 1994) is een Canadees zanger. Hij begon als kleuter met drummen en gitaarspelen en zong voor het eerst in het openbaar toen hij twaalf jaar oud was. Twee jaar later, nadat hij aan de hand van een video op YouTube was ontdekt, tekende hij zijn eerste platencontract, en groeide vervolgens uit tot een tieneridool.

Biografie

Jeugd en begin van zijn carrière

Bieber is de zoon van Jeremy Bieber en Pattie Mallette. Hij is opgegroeid in Stratford (Ontario). Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn vader woont in Canada. Via zijn vader heeft hij een jonger halfzusje en -broertje, Jazmyn en Jaxon. Op zijn tweede begon hij met drummen, kort daarna startte hij met gitaar spelen. Zo heeft hij zichzelf drums, gitaar, piano en trompet leren spelen. Op zijn twaalfde begon hij met zingen en de…Lees verder op Wikipedia