Cd

My worlds : the collection

Justin Bieber (uitvoerder)
+1
My worlds : the collection
×
My worlds : the collection My worlds : the collection

My worlds : the collection

Genre:
R&B
Toon meer
Titel
My worlds : the collection
Uitvoerder
Justin Bieber
Uitgever
Island, 2010
2 cd's
Speelduur
01:56:30
EAN
0602527574561
CDR
JK164764
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 23 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Verzamelalbum van het grootste tieneridool van dit moment, Justin Bieber. De Canadese zanger zette zijn liedjes op You Tube en werd ontdekt door Usher, nog geen jaar later had hij al een platencontract op zak. Heel veel kinderen, en dan vooral tienermeisjes, zijn fan van hem. Het album bevat nummers van zijn debuutalbum 'My world' (1.0 en 2.0) en nog eens negen akoestische liedjes. In maart 2011 trad Bieber voor de eerste keer in Nederland op in een uitverkocht Ahoy’ in Rotterdam. Een album voor alle 'Beliebers' om bij weg te dromen.

Over Justin Bieber

CC BY 2.0 - Foto van/door Lou Stejskal

Justin Drew Bieber (London (Ontario), 1 maart 1994) is een Canadees zanger. Hij begon als kleuter met drummen en gitaarspelen en zong voor het eerst in het openbaar toen hij twaalf jaar oud was. Twee jaar later, nadat hij aan de hand van een video op YouTube was ontdekt, tekende hij zijn eerste platencontract, en groeide vervolgens uit tot een tieneridool.

Biografie

Jeugd en begin van zijn carrière

Bieber is de zoon van Jeremy Bieber en Pattie Mallette. Hij is opgegroeid in Stratford (Ontario). Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn vader woont in Canada. Via zijn vader heeft hij een jonger halfzusje en -broertje, Jazmyn en Jaxon. Op zijn tweede begon hij met drummen, kort daarna startte hij met gitaar spelen. Zo heeft hij zichzelf drums, gitaar, piano en trompet leren spelen. Op zijn twaalfde begon hij met zingen en de…Lees verder op Wikipedia