Cd

Never say never : the remixes

Justin Bieber (uitvoerder)
+1
Never say never : the remixes
×
Never say never : the remixes Never say never : the remixes

Never say never : the remixes

Genre:
Titel
Never say never : the remixes
Uitvoerder
Justin Bieber
Uitgever
Island, 2011
1 cd
Speelduur
00:28:51
EAN
0602527651460
CDR
JK166353
Plaatsingssuggestie
78 - Pop (NBLC) P4 - Populaire muziek Engels (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 14 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Album dat uitgebracht werd als begeleiding van de gelijknamige film* over de aanloop naar een megaconcert van tieneridool met Justin Bieber. De cd bevat zeven remixen en één nieuw nummer: Born to be somebody (geschreven door Diane Warren, een van de succesvolste popsongschrijvers uit de VS). Verder onder andere Never say never, Stuck in the moment en Runaway love. De gastoptredens van onder andere Miley Cyrus (Hannah Montana), Jaden Smith (het zoontje van Will Smith), Usher (Justin Bieberontdekker), Chris Brown, Kanye West en Raekwon geven het album een uitgekiende mix van licht verteerbare pop met 'street credibility', waardoor het breedst mogelijke publiek aangesproken kan worden. En hoewel de cd onmiddellijk een hit was in Amerika, Canada en Mexico, was de verkoop in Europa minder maniakaal.

Over Justin Bieber

CC BY 2.0 - Foto van/door Lou Stejskal

Justin Drew Bieber (London (Ontario), 1 maart 1994) is een Canadees zanger. Hij begon als kleuter met drummen en gitaarspelen en zong voor het eerst in het openbaar toen hij twaalf jaar oud was. Twee jaar later, nadat hij aan de hand van een video op YouTube was ontdekt, tekende hij zijn eerste platencontract, en groeide vervolgens uit tot een tieneridool.

Biografie

Jeugd en begin van zijn carrière

Bieber is de zoon van Jeremy Bieber en Pattie Mallette. Hij is opgegroeid in Stratford (Ontario). Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn vader woont in Canada. Via zijn vader heeft hij een jonger halfzusje en -broertje, Jazmyn en Jaxon. Op zijn tweede begon hij met drummen, kort daarna startte hij met gitaar spelen. Zo heeft hij zichzelf drums, gitaar, piano en trompet leren spelen. Op zijn twaalfde begon hij met zingen en de…Lees verder op Wikipedia