Cd

Under the mistletoe

Justin Bieber (uitvoerder)
+1
Under the mistletoe
×
Under the mistletoe Under the mistletoe

Under the mistletoe

Genre:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 13 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Eerste kerstalbum van de jonge Canadese zanger Justin Bieber. Het 17-jarige tieneridool werkte voor dit album samen met artiesten als Boyz II Men, Mariah Carey en zijn ontdekker Usher. De opbrengst van het album gaat naar een goed doel. Lekker wegzwijmelen bij nummers als Mistletoe, Silent night en Fa la la. Een extra mooie kerst voor fans van Justin Bieber.

Over Justin Bieber

CC BY 2.0 - Foto van/door Lou Stejskal

Justin Drew Bieber (London (Ontario), 1 maart 1994) is een Canadees zanger. Hij begon als kleuter met drummen en gitaarspelen en zong voor het eerst in het openbaar toen hij twaalf jaar oud was. Twee jaar later, nadat hij aan de hand van een video op YouTube was ontdekt, tekende hij zijn eerste platencontract, en groeide vervolgens uit tot een tieneridool.

Biografie

Jeugd en begin van zijn carrière

Bieber is de zoon van Jeremy Bieber en Pattie Mallette. Hij is opgegroeid in Stratford (Ontario). Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn vader woont in Canada. Via zijn vader heeft hij een jonger halfzusje en -broertje, Jazmyn en Jaxon. Op zijn tweede begon hij met drummen, kort daarna startte hij met gitaar spelen. Zo heeft hij zichzelf drums, gitaar, piano en trompet leren spelen. Op zijn twaalfde begon hij met zingen en de…Lees verder op Wikipedia