Dvd
Engels

Batman : hush

Justin Copeland (regisseur)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Hush, een mysterieuze crimineel, is vastbesloten om de carrière van Batman als misdaadbestrijder maar ook zijn persoonlijke leven te vernietigen. Vanaf ca. 12 jaar.
Onderwerp
Superhelden
Titel
Batman : hush
Regisseur
Justin Copeland
Taal
Engels
Parallelle titel
Batman
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2019
1 dvd-video
Oorspr. opname
2019
Speelduur
ca. 69 min.
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Duits, Engels Ondertiteling: Nederlands, Frans, Deens, Fins, Zweeds, Noors, Roemeens, Arabisch, Engels en Duits voor slechthorenden Gebaseerd op de DC graphic novel van Jeph Loeb en Jim Lee
EAN
5051888246535

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Amerikaanse superhelden animatiefilm van Justin Copeland (direct-op-video, 2019), met daarin diverse personages uit eerdere Batman-films, o.a. Lois Lane (stem: Rebecca Romeijn), Catwoman (stem: Jennifer Morrison), Batgirl (stem: Peyton List), Joker (stem: Jason Spisak), Lex Luthor (stem: Rainn Wilson) en Superman (stem: Jerry O’Connell). Het verhaal is gebaseerd op een stripverhaal van Jeph Loeb, geschreven door Ernie Altbacker en getekend door Jim Lee. Batman probeert de identiteit te achterhalen van een mysterieuze en ingenieuze crimineel (Hush), die erop uit is om de carrière van Batman als misdaadbestrijder maar ook zijn persoonlijke leven te vernietigen en daartoe andere vijanden van Batman als pionnen in zijn plannen inzet. Dertiende deel in de serie 'DC Universe animated original movies', opvolger van 'Reign of the supermen'* (2018). Vanaf ca. 12 jaar.