E-boek
Nederlands

Nog 9 minuten : inspiratie voor meditatie

Jutta Borms (auteur), Evi Hanssen (auteur), Hilde De Baerdemaeker (auteur)
Dat mediteren heilzaam is, hoeft geen betoog meer. Dat het ook voor iedereen haalbaar is, dat bewijst de podcastreeks Nog 9 minuten. 9 minuten per dag, meer is er niet nodig, of je nu 's ochtends wegdoezelt met een snoozemeditatie, overdag pauzeert met een sneaky sessie of je dag afsluit met een slaapmeditatie. De behoefte aan een dagelijkse dosis zelfzorg, positiviteit en veerkracht is hoog. In d
Onderwerp
Meditatie
Titel
Nog 9 minuten : inspiratie voor meditatie
Auteur
Jutta Borms Evi Hanssen Hilde De Baerdemaeker
Fotograaf
Kurt Stallaert
Taal
Nederlands
Uitgever
Antwerpen: Horizon, 2021
1 digitaal bestand
ISBN
9789464101690
Plaatsingssuggestie
172 (SISO) Mediteren (ZIZO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Jutta Borms

Jutta Borms (1972) is een huisarts, musicus en televisiepresentator in België. Zij werd in Vlaanderen bekend door het survivalprogramma "Expeditie Robinson" waarvan zij de vierde serie won in 2003.

Borms studeerde geneeskunde en rond 2006 had zij met drie collega's een huisartsenpraktijk in Tielrode. Hier werkte zij ook met alternatieve geneeswijzen als fytotherapie en acupunctuur. In 2007 begon ze een solopraktijk in het Waasland. Ze stopte toen met traditionele geneeskundige behandeling en ging neuraaltherapie en biopunctuur hanteren.

Borms schreef onder meer een nummer voor de politieserie Flikken. Tevens treedt zij af en toe op als zangeres en pianiste.

In 2004 werd zij gevraagd om op de Vlaamse televisiezender Vitaya in de maandelijkse gezondheidsshow "Vitali-Tijd" een regulier item te verzorgen onder de titel "Natuurlijk Gezond". Ze is ook verbonden aan de dagkliniek van Kasteel Groenhoven, waar ze onder meer chronischevermoeidheidssyndroom be…Lees verder op Wikipedia