Dvd

Dansstudio Ushuaia

K3 (uitvoerder)
+1
Dansstudio Ushuaia
×
Dansstudio Ushuaia Dansstudio Ushuaia

Dansstudio Ushuaia

Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Minireeks waarin de meiden van K3 nieuwe sporten uitproberen en van een aantal refreinen van liedjes de choreografie aanleren. Vanaf ca. 5 jaar.
Toon meer
Onderwerp
K3
Titel
Dansstudio Ushuaia
Uitvoerder
K3
Uitgever
Studio 100, 2017
1 dvd-video
EAN
5051083117494
CDR
LAD0321
Plaatsingssuggestie
90 - Kinderrepertoire (NBLC) D9 - Kinder- en jeugdrepertoire (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

In 2016 brachten Klaasje, Hanne en Marthe, de meisjes van het nieuwe K3, de dvd 'Dansstudio'* uit. Nu is er een tweede dans-dvd met liedjes van hun tweede cd, 'Ushuaia'.** In elke aflevering leren de meisjes hun fans de choreografie van een K3-refrein aan. Na elke dansles volgt de videoclip van het bijbehorende liedje. Iedereen kan lekker meedansen op liedjes als Ushuaia, Aliyee, De aarde beeft en Iedereen K3. Nieuw is dat K3 verschillende hippe sporten uitprobeert, zoals BMX rijden, freerunnen en freestyle basketballen. Vanaf ca. 5 jaar.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Het unieke aan deze groep is dat deze talentenjachten organiseert om nieuwe leden te werven voor de groep als een lid van de groep of de hele groep besluit te stoppen. Deze heten K2 zoekt K3(als een lid van de groep stopt) of K3 zoekt K3(als de hele groep stopt). Ze worden in een jaar dat een lid van de groep of de hele groep heeft besloten te stoppen uitgezonden op SBS6(in Nederland) en VTM(in Vlaanderen)

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne…Lees verder op Wikipedia