Cd
Nederlands

Dromen

K3 (uitvoerder)
+1
Dromen
×
Dromen Dromen
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar, Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Liedjes uit de show 'Dromen' van de meidengroep K3. Vanaf ca. 4 jaar.
Toon meer
Titel
Dromen
Uitvoerder
K3
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2019
1 cd + bonus dvd-video
Speelduur
00:41:35
EAN
5051083148351
CDR
JK242702
Plaatsingssuggestie
Popmuziek (ZIZO) 90 - Kinderrepertoire (NBLC) D9 - Kinder- en jeugdrepertoire (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Het vijfde* album van Hanne, Marthe en Klaasje is verbonden aan hun vierde theatershow ‘K3 dromen’ waarmee ze vanaf voorjaar 2020 in de theaters staan. In het titellied ‘Altijd blijven dromen’ zingen de meisjes dat ze altijd hun dromen zullen blijven najagen, hoe oud ze ook mogen zijn en dat iedereen moet kunnen zijn wie hij of zij wil zijn. Verder onder meer de singles ‘Land van de regenboog’, ‘Heya mama 2.0’ en de zomersingle van 2019, ‘Jij bent mijn Gigi’. Als bonus is er een dvd met een registratie van de derde show van Hanne, Klaasje en Marthe waarin ze het twintigjarige bestaan van K3 vieren. Vanaf ca. 4 jaar.

Over K3

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Beau Poncelet

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting uit 1998: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. De muziek wordt geproduceerd door Studio 100 en geschreven door Miguel Wiels, Alain Vande Putte en Peter Gillis. Het unieke aan deze groep is dat deze talentenjachten organiseert om nieuwe leden te werven voor de groep als een lid van de groep of de hele groep besluit te stoppen. Deze heten K2 zoekt K3(als een lid van de groep stopt) of K3 zoekt K3(als de hele groep stopt). Ze worden in een jaar dat een lid van de groep of de hele groep heeft besloten te stoppen uitgezonden op SBS6(in Nederland) en VTM(in Vlaanderen)

Kathleen Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman. Op 6 november 2015 zijn Karen, Kristel en Josje opgevolgd door Klaasje Meijer, Hanne…Lees verder op Wikipedia