Bruiloft in de B&B

Kaat De Kock (auteur), Veerle Buyst (verteller)
Een jonge eigenaresse van een bed and breakfast in de Ardennen organiseert het trouwfeest van haar beste vriendin, maar door tegenslagen is dat niet het enige wat ze moet regelen.
Titel
Bruiloft in de B&B
Auteur
Kaat De Kock
Verteller
Veerle Buyst  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2022
1 cd
Speelduur
5:42
Oorspr. uitgever
Hamley Books
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Vrouw

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een feelgoodroman in de B&B-serie.* Hanne woont nu in haar eigen huis naast de bed and breakfast in de Ardennen. Zo kan ze meer gasten ontvangen. Ze regelt ook het trouwfeest van haar beste vriendin. Alles wordt extra hectisch vriendin Julia verbijsterend nieuws heeft en ze ook nog de bistro van haar stiefvader moet runnen omdat hij in het ziekenhuis is beland. Hierdoor komt haar eigen relatie onder druk te staan. In een luchtige, ongecompliceerde stijl geschreven. Met enkele zwart-witillustraties.Kaat De Kock (1975) debuteerde in 2016 met 'Selfie', dat genomineerd werd voor de Jonge Jury Debuutprijs. Daarna schreef ze meerdere youngadult-boeken, een kinderboekenreeks en feelgoodromans. Haar werk wordt in meerdere talen vertaald.

Over Kaat De Kock

Kaat De Kock (Bornem, 20 februari 1975) is een Belgische schrijver van jeugdliteratuur en romans.

In 2016 debuteerde ze met jeugdboek Selfie, dat genomineerd werd voor de Jonge Jury debuutprijs. Daarna volgden nog Sterker dan jij, Chemie, Niets om het lijf, Dromenvanger en Wie denk je wel dat je bent?. Nadat ze al een paar jaar verhalen had geschreven voor Flair, verscheen in 2018 haar eerste chicklitroman Het is ingewikkeld en in 2019 Daar gaat de bruid. In 2020 verscheen haar eerste kinderboek Help, ik ben verliefd, dat werd geïllustreerd door cartooniste Christina De Witte en in 2021 het vervolg “Help, ik heb vakantie”. Eind 2021 bracht ze de roman 'Winter in de B&B' uit, het eerste boek in een nieuwe feelgoodreeks.

Lees verder op Wikipedia