Boek
Nederlands

Fake it till you make it : jouw gids naar makkelijk succes

Kamiel De Bruyne (auteur)

Fake it till you make it : jouw gids naar makkelijk succes

Ken je van die mensen die niks lijken uit te voeren en toch de vetst betaalde job en het leukste lief hebben? Dankzij deze handleiding kun jij ook zo iemand worden! In dit boek leer je: - hoe je je baas wijsmaakt dat je keihard werkt - hoe je zelfs een getrouwd fotomodel overtuigt met je Tinderskills - hoe je goeie antwoorden geeft op lastige vragen als ‘Wat dóé jij eigenlijk?’ - hoe je De B
Onderwerp
Lifestyle, Levenskunst
Titel
Fake it till you make it : jouw gids naar makkelijk succes
Auteur
Kamiel De Bruyne
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Van Halewyck, 2019
198 p. : ill.
ISBN
9789461319593 (paperback)
Plaatsingssuggestie
172 (SISO) Zelfontplooiing (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Kamiel De Bruyne

Kamiel De Bruyne (1992) is een Belgisch programmamaker, vooral bekend als bedenker van het tv-spelprogramma Sorry voor alles.

Biografie

De Bruyne studeerde aan de filmschool RITCS en bedacht hier als afstudeeropdracht het format van het internationale succesprogramma Sorry voor alles (gebaseerd op de film The Truman Show).

Voordat Sorry voor alles werd opgepikt door de Vlaamse zender Eén, werkte De Bruyne als redacteur bij Ketnet.

De Bruyne won in 2017 een Emmy met Sorry voor alles in de categorie non-scripted entertainment. Hij maakt in 2018 deel uit van de jury van diezelfde categorie.

In september 2018 won Sorry voor alles de Rose D’or Voor beste Game Show. Intussen werden reeds een Nederlandse en Duitse versie van de show gemaakt.

Trivia