Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

In de val

Karen Rose (auteur), Hans Verbeek (vertaler)
De jacht op de seriemoordenaar van schoolmeisjes leidt tot een steeds hartstochtelijker relatie tussen een politieman en een lerares.
Titel
In de val
Auteur
Karen Rose 1964-
Vertaler
Hans Verbeek
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Have you seen her?
Uitgever
Utrecht: De Fontein, 2016 | Andere uitgaves
479 p.
ISBN
9789026139666 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 300 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Tijdens zijn onderzoek naar de gruwelmoorden op aantrekkelijke schoolmeisjes komt de daarmee belaste speciaal agent Steven Thatcher regelmatig in contact met de lieftallige lerares Jenna Marshall. Zij is bezorgd over de plotselinge slechte schoolresultaten van zijn zoon Brad. Zelf staat zij onder druk van de rebelse aanvoerder van een schoolbende. De contacten worden intenser en groeien uit tot zinderende liefde. De seriemoordenaar heeft echter nog zeer bedreigende nieuwe misdaden in petto. Een lijvige thriller van van de Amerikaanse bestsellerauteur, vol details waarin de thema’s moord en hartstocht om voorrang strijden. In plaats van rondvliegende kogels spelen uitvoerig beschreven explosies van erotisch geladen emoties tussen held en bedreigde geliefde een belangrijke rol.

Over Karen Rose

Karen Rose, geboren in Baltimore (Maryland), is een Amerikaans misdaadauteur. Rose studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en sloot deze studie als ingenieur af. Daarna werkte zij in de levensmiddelentechnologie in Cincinnati (Ohio). Aanvankelijk schreef zij daarnaast als hobby, maar later kon zij er haar werk van maken. Tegenwoordig woont ze in Florida.

Een aantal van haar boeken zijn vertaald en uitgegeven in Duitsland, Frankrijk, Japan, Noorwegen, Polen, Spanje, het Verenigd Koninkrijk. In Nederland worden haar boeken uitgegeven door uitgeverij De Fontein.

Bibliografie

2003 - Don't Tell; Niemand zeggen (Chicago 1)
2004 - Have You Seen Her?; In de val
2004 - I'm Watching You; In het vizier (Chicago 2)
2005 - Nothing to Fear; Niets te vrezen (Chicago 3)
2006 - You Can't Hide; Nergens veilig (Chicago 4)
2007 - Count to Ten; Tel tot tien (Chicago 5)
20…Lees verder op Wikipedia

Suggesties