Daisy
Nederlands
Als in 1891 een premiejager opdracht krijgt een lerares op te sporen die ervandoor is met de kleindochter van een rijke man is de situatie heel anders dan hij verondersteld had.
Titel
Het najagen waard : roman
Auteur
Karen Witemeyer
Vertaler
Richard Kettmann
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
A worthy pursuit
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, copyright 2015
1 cd
Speelduur
11:51
Oorspr. uitgever
Grace Publishing House
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a445379

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Karen Witemeyer

Karen Witemeyer (Californië) is een Amerikaanse schrijfster van historische romans vanuit een protestants-christelijke milieu. Een aantal van haar boeken is in het Nederlands en Duits verschenen.

Leven en werk

Witemeyer, die opgroeide in Californië, verhuisde naar Texas om psychologie te studeren aan de Abilene Christian University, waar ze zowel haar bachelor als master in behaalde.

Ze werd verliefd op het ruige landschap van Texas en de bewoners en trouwde met een van hen. Haar boeken zijn vooral gesitueerd in het Texas rond 1800 tot 1900.

Witemeyer is al haar hele leven een boekenwurm die nu haar dromen naleeft door romans te schrijven. Haar boeken halen in Amerika regelmatig de bestsellerlijst en zij heeft voor haar werk al diverse ondescheidingen ontvangen zoals de Inspirational Reader's Choice Award, ACFW Carol Award en de Holt-medaille. Zij is ook een veel gevraagd spreekster voor w…Lees verder op Wikipedia