Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Dood van een nanny

Kate White (auteur)
+1
Dood van een nanny
×
Dood van een nanny Dood van een nanny

Dood van een nanny

In de reeks:
Genre:
Een journaliste raakt betrokken bij de moord op de nanny van haar vriendin.
Titel
Dood van een nanny
Auteur
Kate White
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
If looks could kill
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2007 | Andere uitgaves
335 p.
ISBN
9789021003498

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 18 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Dood van een nanny is het debuut van 'Cosmo'-hoofdredactrice Kate White. De ondertitel van het boek 'moord in de wereld van de glossy's' en de cover -- een vrouwentorso, zijden blouse die de borsten voor de helft onbedekt laat -- maken duidelijk dat de auteur haar verhaal situeert in de eigen biotoop: de wereld van de blinkende boekjes en modellen, de droomfabriek. En ook de wereld van naijver, jaloezie en ontrouw, zo blijkt al gauw.

Bailey Weggins verzorgt de misdaadrubriek van het tijdschrift 'Gloss'. Op een zondagmorgen belt haar hoofdredactrice, Cat Jones, paniekerig op: ze maakt zich zorgen om Heidi, de nanny van haar zoontje. Ze vermoedt dat er iets vreselijk is gebeurd maar ze heeft hulp nodig om dat uit te zoeken. De twee vrouwen vinden de nanny dood, gestorven na het eten van vergiftigde pralines. De politie start een onderzoek en ook Bailey, niet voor niets misdaadspecialiste, gaat op eigen houtje aan de slag. Was Heidi wel het beoogde slachtoffer of had de moo…Lees verder
Journaliste Bailey Weggins raakt betrokken bij de moord op de nanny van haar vriendin Cat Jones, hoofdredacteur van Gloss. De nanny blijkt vergiftigd, maar al snel vermoedt Bailey dat Cat eigenlijk het slachtoffer had moeten zijn. Ze trekt dit spoor na en voor dat ze het weet zit ze tot haar nek in de zaak. Tegelijkertijd werkt ze aan een artikel over bijzondere krachten bij pubers. Ook raakt ze verwikkeld in liefdesaffaires. Meeslepende, spannende detective, goed opgebouwd met diverse verhaallijnen en een sterke plot. Auteur is hoofdredacteur van het Amerikaanse Cosmopolitan en dit debuut speelt in die glamourwereld van New York. Pocketeditie.