Boek
Nederlands

Te gast in Vietnam

Kees Van Teeffelen (samensteller), Ate Hoekstra (auteur), Mirjam Letsch (auteur)
Opstellen over het dagelijkse leven bestemd voor de reiziger die een eerste indruk wil opdoen, aangevuld met toeristische informatie.
Titel
Te gast in Vietnam / samenstelling en redactie Kees van Teeffelen ; auteurs Hans De Clercq, Ate Hoekstra, Mirjam Letsch en 4 anderen
Samensteller
Kees Van Teeffelen
Auteur
Ate Hoekstra Mirjam Letsch Hans De Clercq
Taal
Nederlands
Editie
10de herziene druk
Uitgever
Nijmegen: Uitgeverij Informatie Verre Reizen, 2017 | Andere uitgaves
80 p. : ill.
ISBN
9789460160769 (paperback)
Plaatsingssuggestie
Vietnam 993 (SISO) Vietnam ; Vietnam (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 22 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

In elk deel uit de serie 'Te gast in' is er een aantal persoonlijke verslagen opgenomen van journalisten, antropologen, historici e.d. die het land hebben bezocht. Zo kan de aspirant-reiziger een indruk krijgen van diverse aspecten van een land. De informatie geeft vooral de couleur locale weer. Aan het einde van de boekjes is een kleine katern met praktische informatie opgenomen: taal, tijdsverschil, omgangsvormen, souvenirs, gezondheid. Boekentips en websites besluiten de gids. Vooral leuk ter oriëntatie; niet ter vervanging van een reisgids. In dit deeltje zijn tien bijdragen opgenomen over o.a.het streven naar meer welvaart, het Vietnamese streetfood, het omgaan met de herinnering aan de Vietnamoorlog en de snel groeiende stad Ho Chi Minh. De teksten zijn geïllustreerd met kleurenfoto's.

Suggesties