Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Verrijzing

Kelley Armstrong (auteur), Selma Soester (vertaler)
+1
Verrijzing
×
Verrijzing Verrijzing
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Maya (16, ik-figuur) en haar vrienden zijn nog steeds op de vlucht. Ze hebben enkel een naam en nummer van iemand die hun wat antwoorden kan geven. Maar is Maya wel voorbereid op de waarheid? Vanaf ca. 15 jaar.
Titel
Verrijzing
Auteur
Kelley Armstrong
Vertaler
Selma Soester
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The rising
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Moon, 2014 | Andere uitgaven
414 p.
ISBN
9789048819645 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Maya (16, ik-figuur) en haar vrienden zijn op de vlucht. De jongeren zijn opgegroeid in een medisch experiment en hebben bijzondere vermogens. Ze worden gezocht door Cabals, dat zijn bedrijven die worden gerund en beheerd door bovennatuurlijken. Maya en haar vrienden willen zelf de regie over hun leven hebben en niet dat anderen bepalen wat hun toekomst wordt. Door hun speciale vermogens weten de Cabals de jongeren steeds weer te vinden. Ze nemen hen dan ook geregeld gevangen met behulp van verdovingspijlen, maar de jongeren weten steeds weer te ontsnappen. Voor Maya is het moeilijk om haar volle aandacht bij de vluchtpogingen te houden. Haar skinwalkerskwaliteiten heeft ze nog niet volledig onder controle. Daar komt bij dat ze twijfelt over haar gevoelens voor Rafe en Daniel. Derde deel van de 'Darkness rising-trilogie'*. De spanningsboog blijft gedurende het verhaal hoog, maar de afronding van het verhaal is heel snel en plotseling. In de epiloog krijgt de lezer antwoord op de laats…Lees verder

Over Kelley Armstrong

Kelley Armstrong (Sudbury, Ontario, 14 december 1968) is een Canadees schrijfster van met name horror-, misdaad- en fantasyverhalen. Ze woont in Ontario (Canada) met haar man en drie kinderen. Ze is vooral bekend als de auteur van de internationale bestsellerserie Women of the Otherworld. Daarnaast heeft ze nog twee young-adult/ fantasy-trilogieën uitgebracht, genaamd Darkest Powers en Darkness Rising. De Darkest Powers trilogie bestaat uit de boeken Bezwering (The Summoning), Ontwaken (The Awakening) en Afrekening (The Reckoning). Darkness Rising bestaat uit de boeken Samenzwering (The Gathering), Roeping (The Calling) en Verrijzing (The Rising).

Suggesties