E-boek
Nederlands

Eigen volk : hoe het rechts-nationalisme Europa veroverde

Kemal Rijken (auteur)
+1
Eigen volk : hoe het rechts-nationalisme Europa veroverde
×
Eigen volk : hoe het rechts-nationalisme Europa veroverde Eigen volk : hoe het rechts-nationalisme Europa veroverde

Eigen volk : hoe het rechts-nationalisme Europa veroverde

‘Eigen volk' van Kemal Rijken is een opzienbarende reconstructie van het oprukkende Europese rechts-nationalisme. Dit grensoverschrijdende overzichtswerk is een must read vanwege de Europese Verkiezingen in 2019. Niet zo lang geleden werd de rechts-nationalistische beweging in Europa met de nek aangekeken. Politici van dit signatuur waren ‘fout’ en hadden een kleine achterban. Maar door de voortdu
Titel
Eigen volk : hoe het rechts-nationalisme Europa veroverde
Auteur
Kemal Rijken
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Ambo/Anthos B.V., 2019
ISBN
9789026339486
CloudLibrary
3kuuxz9
Plaatsingssuggestie
331.32 (SISO) Politiek ; Politieke stromingen (ZIZO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Kemal Rijken

Kemal Rijken (1980) is een Nederlandse journalist, schrijver, presentator, politicoloog en historicus. Hij kreeg naamsbekendheid door zijn biografie over burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam. Tevens geldt Rijken als spreker op het gebied van diverse binnen- en buitenlandse onderwerpen. Hij is werkzaam voor verschillende media en heeft Nederland en het buitenland als zijn werkgebied.

Jeugd en opleiding

Rijken groeide op in Westervoort en Arnhem. Hij volgde onder meer zijn middelbare school aan het Montessori College in Nijmegen. In 2000 verhuisde Rijken naar Amsterdam om geschiedenis en politicologie aan de Universiteit van Amsterdam te studeren. Hij specialiseerde zich in internationale betrekkingen en liep stage op het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook was hij actief voor het weekblad Folia Civitatis. Na zijn studie politicologie doorliep hij de Master Journalistiek en Media aan de UvA.

Lees verder op Wikipedia