Strip
Nederlands

Niets meer dan een wolk

Ken Broeders (auteur)

Niets meer dan een wolk

Ken Broeders (auteur)
In de reeks:
Hardcover van Apostata 7, in dezelfde stijl als de 3 bundelingen die reeds zijn verschenen, ook op dezelfde oplage als die bundels.
Onderwerp
Romeinse Rijk
Titel
Niets meer dan een wolk
Auteur
Ken Broeders
Taal
Nederlands
Uitgever
Berchem: Indruk, 2016 | Andere uitgaves
55 p. : ill.
ISBN
9789491366215 (hardback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Ken Broeders

Ken Broeders (Antwerpen, 1970) is een Belgisch stripkunstenaar. Hij doet zowel scenario's als grafiek en werkt rechtstreeks in kleur met acryl-, plakkaat- of waterverf.

Biografie

Broeders volgde een opleiding aan het Antwerpse Sint-Lucasinstituut, waar hij in 1993 afstudeerde. Zijn eindwerk Tyndall werd met de medewerking van scenarist Luc Van Peborgh uitgewerkt tot een vijfdelige stripreeks, uitgegeven door Arboris. Na Tyndall verscheen zijn serie Voorbij de Steen, een fantasyreeks in een min of meer laat-Romeinse setting. De reeks werd na vier delen vrij abrupt gestopt door de de uitgever. Hierna volgde de one-shot Cyrano, een verstripping van het beroemde toneelstuk uit 1897 voor de collectie Classix van Standaard Uitgeverij. Daar verscheen ook zijn volgende reeks Apostata, een ambitieuze historische cyclus over Julianus de Afvallige, die vertaald is in het Frans. Daarna begon Broeders aan …Lees verder op Wikipedia