E-boek
Nederlands

Sneeuwjacht : een sneeuwstorm, een afgelegen landhuis en een dodelijk virus

Ken Follett (auteur), Piet Dal (vertaler)

Sneeuwjacht : een sneeuwstorm, een afgelegen landhuis en een dodelijk virus

Genre:

Een sneeuwstorm, een afgelegen landhuis en een dodelijk virus

Een dodelijk virus lijkt te zijn gestolen. Een besmette laborant bloedt uit zijn ogen. Toni Gallo, belast met de beveiliging van Oxenford Medical, een Schots farmaceutisch bedrijf, beseft dat ze heeft gefaald. De diefstal van het virus kan fatale gevolgen hebben, niet alleen voor Groot-Brittannië, maar voor de gehele mensheid.

Titel
Sneeuwjacht : een sneeuwstorm, een afgelegen landhuis en een dodelijk virus
Auteur
Ken Follett
Vertaler
Piet Dal
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Whiteout
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, 2014
1 digitaal bestand
ISBN
9789000331642

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Ken Follett

CC BY-SA 2.5 - Foto van/door LunaFredda

Ken Follett (Cardiff, Wales, 5 juni 1949) is een Britse schrijver van onder andere thrillers en historische romans. In die genres behoort hij tot de succesvolste auteurs. Van zijn boeken zijn meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht.

Biografie

Jonge jaren

Ken Follett werd geboren als de zoon van Martin en Veenie Follett. Hij woonde in een middenklasse-gezin. Toen hij 10 jaar oud was verhuisde zijn familie naar Londen. Follets familie was streng christelijk, en verbood hem om films en televisie te kijken. Daardoor ontwikkelde Follett al op jonge leeftijd een interesse in boeken.

In 1967 werd Follett toegelaten op de University College London, alwaar hij filosofie studeerde. In 1968 trouwde hij met zijn eerste vrouw, Mary.

Na in 1970 te zijn afgestudeerd volgde Follett een korte cursus tot journalist, en werkte drie jaar lang in Cardiff voor de South Wales Echo. Daarna ke…Lees verder op Wikipedia

Suggesties