Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De godmother

Kerstin Gier (auteur)
Een groepje vriendinnen dat zichzelf de 'Moedermafia' noemt, heeft het druk met het oplossen van amoureuze en andere problemen.
Onderwerp
Moeders
Titel
De godmother
Auteur
Kerstin Gier
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Uitgever
Uithoorn: Karakter, 2009
268 p.
ISBN
9789061125990 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 24 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Als tegenhanger van de Moedersociety, een genootschap dat het voort- en grootbrengen van kinderen en de huishouding als het hoogste goed ziet, heeft Constance de Moedermaffia opgericht. Ze is gescheiden en heeft een puberdochter en een zoontje. In haar eentje neemt ze het op voor haar uitgebreide familie- en vriendenkring, daarbij vaak vergetend dat ze zelf ook nog een liefdesleven heeft. Kostelijk verhaal vol humor, dat hier en daar associaties met Jill Mansell oproept. De absurde situaties, de flaters die Constance aan de lopende band slaat en de beschrijving van de verwikkelingen waarin haar vrienden en kinderen verzeild raken, zorgen ervoor dat je aandacht geen moment verslapt. Pretentieloze ontspanningsliteratuur. Deel van een los van elkaar te lezen serie. Paperback, kleine druk.

Over Kerstin Gier

Kerstin Gier (Bergisch Gladbach, 1966) is een Duits schrijfster, die voornamelijk vrouwenliteratuur schrijft, zowel onder haar echte naam als onder haar pseudoniemen Jule Brand en Sophie Bérard.

Gier werd in 1966 geboren in Bergisch Gladbach, een plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Ze studeerde Duitse taalkunde, Engelse taalkunde en musicologie, waarna ze begon met de studies bedrijfspedagogiek en communicatiepsychologie. Na verschillende banen te hebben gehad begon ze in 1995 met het schrijven van romans. Haar eerste boek "Mannen en andere rampen" (oorspronkelijke titel: "Männer und andere Katastrophen") werd verfilmd in 1996, met als hoofdrolspeler Heike Makatsch.

Een van haar boeken is de edelsteen-trilogie.

Ze is getrouwd en heeft een zoon, waarmee ze woont in Bergisches Land.

Boeken

Edelstenentrilogie

  1. Robijnrood
  2. Saffie…Lees verder op Wikipedia