Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, © 2016
1 dvd-video
Oorspr. opname
2016
Speelduur
86 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels en andere talen
EAN
8712609608380

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Familiefilm van Kevin Connolly (Entourage: the movie) met Isabelle Fuhrman (The hunger games), Liana Liberato en Jessica Alba. Het verhaal begint in augustus 1962 in Californië. De moeder van de 15-jarige Ellie is trots en nerveus omdat ze een toespraak mag houden bij de ontvangst van de voormalig presidentsvrouw Eleanor Roosevelt. Op weg er naar toe verongelukt ze en Ellie voelt zich schuldig: haar moeder nam een omweg omdat Ellie geen zin had haar broertje naar school te brengen. Ellie's vader is erg verdrietig en moet hard werken, intussen zorgt Ellie voor haar vier jongere broertjes en zusjes. Samen met haar hartsvriendin Max bedenkt ze het plan om in haar vader's auto naar New York te reizen om Mrs. Roosevelt te ontmoeten. Het wordt een avontuurlijke tocht vol bijzondere ontmoetingen. Renee Schonfeld (commonsensemedia.org) geeft 3 sterren. Zij noemt het een onwaarschijnlijk, maar grappig verhaal, waarin ernstige thema's op een lichtvoetige manier worden behandeld, met goede acteu…Lees verder

Over Kevin Connolly

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door David Shankbone

Kevin Connolly (New York, 5 maart 1974) is een Amerikaans acteur en regisseur. Hij werd voor zijn rol als Eric Murphy in de televisieserie Entourage in 2009 genomineerd voor een Golden Globe en eerder in 2004 al voor een Satellite Award. Eerder behoorde Connolly tot de vaste cast van Unhappily Ever After (1995-99). Hij maakte zijn filmdebuut in Rocky V (1990).

In 2007 verscheen Connolly's debuutfilm als regisseur toen Gardener of Eden in première ging. Hij deed eerder regie-ervaring op door een aantal afleveringen van Unhappily Ever After te verzorgen en in 2003 de korte film Whatever We Do te maken.

Filmografie

Als acteur:

  • Entourage (2015) - Eric Murphy
  • Reach Me (2014) - Roger
  • Hotel Noir (2012) - Vance
  • Secretariat (2010) - Bill Nack
  • The Ugly Truth (2009) - Jim
  • He's Just Not That…Lees verder op Wikipedia